Nowe wpisy na blogu:

MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALCE NERO

11,14 zł
Brutto
859 Przedmioty
Ilość

  • W pełni bezpieczne szybkie płatności online!
W pełni bezpieczne szybkie płatności online!
  • Wysyłamy i dostarczamy w 24 - 48h!
Wysyłamy i dostarczamy w 24 - 48h!
  • Gwarancja jakości lub zwrot pieniędzy! Gwarancja jakości lub zwrot pieniędzy!

SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8/10 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1499 kJ / 353 kcal
Tłuszcz - 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 77 g
w tym cukry - 2 g
Błonnik - 1 g
Białko - 7 g
Sól - 0,05 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać łubin oraz soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Product Details

Opis

WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO
jest
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
Kraj Producenta
Włochy
Producent - nazwa i adres
ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)