MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY) SPAGHETTI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALCE NERO
11,14 zł
Brutto
-
W pełni bezpieczne szybkie płatności online!
-
Wysyłamy i dostarczamy w 24 - 48h!
-
Gwarancja jakości lub zwrot pieniędzy!
SKŁADNIKI
mąka
kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g
makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 'al dente': 8/10
min.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 1499 kJ / 353 kcal
Tłuszcz - 1,4 g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 77 g
w tym cukry - 2
g
Błonnik - 1 g
Białko - 7 g
Sól - 0,05 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt może zawierać łubin oraz soję.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.
Product Details
Opis
- WEGETARIAŃSKI
- WEGETARIAŃSKI
- CERTYFIKAT BIO
- jest
- WEGAŃSKI
- WEGAŃSKI
- Kraj Producenta
- Włochy
- Producent - nazwa i adres
- ALCE NERO S.P.A, VIA PALAZZETTI 5C, 40068 SAN LAZZARO DI SAVENA (BO)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)