MIX PLASTRÓW DOJRZEWAJĄCYCH (KARCZEK DOJRZEWAJĄCY COPPA DI PARMA + SALAMI MILANO) BEZGLUTENOWE BIO 70 g - PRIMAVERA
-
W pełni bezpieczne szybkie płatności online!
-
Wysyłamy i dostarczamy w 24 - 48h!
-
Gwarancja jakości lub zwrot pieniędzy!
SKŁADNIKI
COPPA DI PARMA: karkówka wieprzowa*, sól
morska, przyprawy*, dekstroza* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
SALAMI
MILANO: wieprzowina*, sól morska, cukier trzcinowy*, przyprawy* (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
OPIS
COPPA DI PARMA - wędlina suszona,
dojrzewająca, z mięsa karkowego. Doskonały, wyważony smak, polecana na deskę
wędlin, kanapki.
SALAMI MILANO - to jedno z najpopularniejszych salami we
Włoszech. Wykonane jest z chudego mięsa wieprzowego. Ma jasno czerwony kolor i
posiada strukturę drobnoziarnistą.
Najbardziej niezwykłą cechą salami Milano jest to, że ma słodki i delikatny smak. Doskonałe na deskę serów i wędlin lub po prostu na kanapkę.
Pakowano w atmosferze ochronnej.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g (COPPA DI PARMA)
Wartość
energetyczna: 1518 kJ/365 kcal
Tłuszcz: 27,1 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 12 g
Węglowodany: < 0,1 g
w tym
cukry: < 0,1 g
Białko: 30,2 g
Sól: 4,2 g
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g (SALAMI MILANO)
Wartość
energetyczna: 1430 kJ/344 kcal
Tłuszcz: 24,6 g
w tym kwasy
tłuszczowe nasycone: 10,4 g
Węglowodany: 1,1g
w tym cukry: 1,0
g
Białko: 29,5 g
Sól: 3,7 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w
warunkach chłodniczych, w temperaturze maksymalnej 7 stopni
Celsjusza.
Product Details
Opis
- CERTYFIKAT BIO
- jest
- Kraj Producenta
- Włochy
- Producent - nazwa i adres
- SALUMIFICIO PEDRAZZOLI SPA, VIA SAN GIOVANNI 16/A, 46020 SAN GIOVANNI DEL DOSSO MN
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (w składnikach)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)
- BEZ GLUTENU (deklaracja)