Ciecierzyca BIO 400 g
8,40 zł
Brutto
-
W pełni bezpieczne szybkie płatności online!
-
Wysyłamy i dostarczamy w 24 - 48h!
-
Gwarancja jakości lub zwrot pieniędzy!
Cieciorkę należy przed spożyciem moczyć przez co najmniej 12 godzin i gotować w świeżej, nieosolonej wodzie ok. 60 min. Ciecierzycę solimy dopiero pod koniec gotowania. W kuchni arabskiej ciecierzycę wykorzystuje się do przyrządzenia słynnych falafeli czy humusu. Ekologiczne ziarno ciecierzycy świetnie nadaje się do wszelkiego rodzaju past, a także do zup, potraw jednogarnkowych, sosów i sałatek. SKŁADNIKI: ciecierzyca* 100% * składnik pochodzący z kontrolowanych upraw ekologicznych
Product Details
06206
Opis
- Warunki przechowywania
- przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
- Sol
- 0.06
- Cukry
- 11
- Weglowodany
- 45
- Wartosc_odzywcza
- 1445/343
- GWARANTOWANY TERMIN PRZYDATNOŚCI W DNIACH
- 90
- Kwasy
- 0.6
- Bialko
- 22
- Tluszcz
- 4.6
- Blonnik
- 15
- mozliwealergeny
- SEZAM
- BIO
- BIO