Nowe wpisy na blogu:

SPÓD DO PIZZY KUKURYDZIANY BEZGLUTENOWY BIO 100 g - SCHNITZER

11,38 zł
Brutto
36 Przedmioty
Ilość

  • W pełni bezpieczne szybkie płatności online!
W pełni bezpieczne szybkie płatności online!
  • Wysyłamy i dostarczamy w 24 - 48h!
Wysyłamy i dostarczamy w 24 - 48h!
  • Gwarancja jakości lub zwrot pieniędzy! Gwarancja jakości lub zwrot pieniędzy!

SKŁADNIKI
34% skrobia kukurydziana*, woda, 15% mąka kukurydziana*, naturalny zakwas ryżowy* (mąka ryżowa*, woda), olej słonecznikowy*, mąka ryżowa*, łuski płesznika*, białko grochowe*, mąka lniana*, dekstroza*, sól morska, proszek do pieczenia – kamień winny* (skrobia kukurydziana*, substancja zakwaszająca: winian potasu, substancja spulchniająca: soda oczyszczona), błonnik jabłkowy*, substancja zagęszczająca: guma guar*, guma ksantanowa, przyprawy*     *Składniki pochodzące z uprawy ekologicznej

OPIS
Bezglutenowy spód do pizzy wystaczy obłożyć świeżymi dodatkami, a następnie upiec w piekarniku, aby móc delektować się włoskim smakiem pizzy.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1183 kJ / 281 kcal
Tłuszcz: 5,3 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,8 g
Węglowodany: 51 g
w tym cukry: 2,3 g
Błonnik: 5,8 g
Białko: 4,3 g
Sól: 1,6 g

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Obłożyć dowolnymi składnikami. Piec w temp. 190 stopni przez ok. 10-12 min.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Product Details

Opis

WEGETARIAŃSKI
WEGETARIAŃSKI
CERTYFIKAT BIO
jest
WEGAŃSKI
WEGAŃSKI
Kraj Producenta
Niemcy
Producent - nazwa i adres
SCHNITZER GMBH & CO. KG, MARLENER STR. 9, 77656 OFFENBURG, DEUTSCHLAND
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (w składnikach)
BEZ GLUTENU (deklaracja)
BEZ GLUTENU (deklaracja)